fbpx

SINERGIES DEL TU I EL JO

“Som el nostre cos, el nostre pensament, som allò que sentim i la manera que tenim de relacionar-nos, i sobretot, som individualment però som part d’un conjunt. Aquest conjunt canvia i fluctua, i els nosaltres que vivim som diversos, com diversos són els nostres cossos”

Durant aquest taller intentarem abordar com cada cos individualment i els nostres cossos en col·lectiu afronten conceptes i pràctiques, moviments i idees. I, sobretot, com trobar l’oportunitat artística en allò que ens donen aquests cossos conjugats, aquests nosaltres efímer que construirem durant cinc dies.

Nosaltres serem els protagonistes, uns protagonistes desacomplexats que saben que cadascuna de les seves característiques té infinites possibilitats si s’alia amb les altres característiques del seu conjunt.

Més informació

Descripció
“Sinergies del tu i el jo” és un taller inclusiu d’investigació teatral que a través del joc i experiències artístiques busca generar un espai de treball artístic i creatiu sense barreres que generi complicitats i sinergies

A qui va dirigit
Artistes, creadores, actrius, ballarines, titellaires, performers, narradores orals, dramaturgues, directores, i afins amb capacitats diverses

Docents
Xantal Gabarro i Andrea Madrid

Sobre les docents

Xantal Gabarro és membre fundadora de LAminimAL, companyia on desenvolupa part de la seva carrera com a actriu. Llicenciada a l’ESAD en interpretació i postgraduada en Arts Escèniques i Acció Social a l’Institut del Teatre, es forma també en teatre d’impacte social amb companyies com la britànica Carboard Citizens. Treballa com a utilitzadora de teatre en diferents centres de persones amb discapacitat i amb col·lectius varis a través de diferens recursos i associacions (dones que han patit violència masclista, interns de presons, joves sense recursos…). Actualment és professora de teatre al CP Brians 2. Sempre combina aquesta tasca amb els escenaris i la direcció d’actors en el medi audiovisual. En l’actualitat segueix creant conjuntament amb Andrea Madrid i Albert Pijuan “Els cecs d’Indomus”, un espectacle inclusiu on fa de co-directora i co-dramaturga.

Andrea Madrid és llicenciada Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i té formació en dansa contemporània i clàssica. Ha treballat i treballa com a actriu a la Obskené i a altres companyies teatrals. També és professora de teatre de persones amb discapacitat, joves i altres col·lectius en risc d’exclusió social, liderant diversos projectes d’arts comunitàries. En l’actualitat col·labora com a docent i investigadora amb Impactat Teatre i l’Observatori d’Arts Escèniques Aplicades de l’Institut del Teatre. És una de les directores i dramaturgues de l’espectacle inclusiu en creació “Els cecs d’Indomus”, on desenvolupa aquestes tasques conjuntament amb les companyes Xantal Gabarro i Albert Pijuan.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dies
del 11 al 15 de Març

Horari
16:00 – 20:00

Espai
Nau Ivanow (Barcelona)

Dirigit a
Un màxim de 15 artistes amb capacitats diverses (Aforament limitat)

Necessitats
Els que participin han d’acudir amb roba de treball, còmoda i elàstica

Docents
Xantal Gabarró i Andrea Madrid

Preu
Gratuït

Inscripcions
Omple aquest formulari inscripcions obertes fins al 04 de Març