fbpx

Teatre Tantarantana

La Meva Violència. Produït per H.I.I.I.T 

 

Dia: divendres 23 d’abril
Hora: 20:00
Idioma: Català i Castellà
Durada: 90 min.

 

Sinopsis:

La Judit ha fet de la seva ira un sistema de vida. Sempre està tancada a casa i les seves víctimes acaben sent les persones que conviuen amb ella: el seu amic Sebi i la seva companya Lara. Ells li segueixen el joc com poden, però ara està arribant a uns límits insuportables. La Lara, per la seva part, està començant a fer passos per apropar-se de nou a la seva família de la qual es va deslligar un cop va conèixer la Judit. Avui és el dia que ha de trobar-se amb el seu germà Abel, exemple del sector de la societat al qual la Judit ha declarat la seva guerra personal.

La meva violència se centra en unes persones violentades pel seu entorn i que no saben com gestionar la ràbia i la ira que senten dins seu, ja sigui per bloqueig mental, per por o perquè no saben cap a on ni cap a què dirigir-les. I mentrestant, el temps avança i la joventut s’evapora.

La meva violència és un text inspirat lliurement en l’obra de John Osborne ‘Look back in anger’, que a casa nostra es va conèixer amb el títol ‘Amb la ràbia al cos’. De l’obra original ens quedem el seu esperit, irat i inconformista, amb uns personatges que es neguen a ser hipòcrites, a viure com zombis, personatges que prefereixen patir perquè en el patiment es reconeixen com a humans. 

 

LA MEVA VIOLÈNCIA és un espectacle de Produït per H.I.I.I.T escrit i dirigit per Llàtzer Garcia, i amb la interpretació de Laura Daza, Roger Torns, Sergi Torrecilla i Marta Ossó. L’obra compta amb el suport del Teatre Tantarantana i forma part del projecte de suport a la creació El Cicló 2020-2021.

 

Mesures d’accessibilitat: Visita tàctil prèvia, Audiodescripció, Elements tàctils, Interpretació en llengua de signes, Subtitulació, Bucle magnètic, So amplificat i Lectura fàcil. Cal indicar al formulari de compra d’entrades si utilitzeu qualsevol d’aquestes mesures d’accessibilitat. La visita tàctil prèvia es realitzarà 30 minuts abans d’obertura de portes, és a dir, a les 19:10.

 

Programa de mà en lectura fàcil i PDF accessible: Descarrega al següent enllaç.

 

Entrades:

La compra d’entrades es pot fer a través de la pàgina web del Teatre Tantarantana en el següent enllaç.
També podeu crear grups a través del correu electrònic simbiòticpublics@gmail.com

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Visita tàctil prèvia

La visita tàctil prèvia és una experiència teatral, amb una durada de 30 minuts, que es realitza en les funcions accessibles i la dirigeix l’audiodescriptora de l’espectacle. Aquesta activitat, permet al públic amb discapacitat visual o baixa visió tenir accés a l’escenari i al decorat abans d’una representació. Així els grups participants, poden explorar l’espai, manipular l’atrezzo, el vestuari i conèixer als personatges. Festival Simbiòtic en col·laboració amb BIT Habitat i la Xarxa d’Ateneus de Fabricació, ha creat unes maquetes 3D de l’escenografia dels tres espectacles per poder fer aquest reconeixement.

 

Per tornar a la pàgina de programació de Festival Simbiòtic 2021 clica en el següent enllaç.