fbpx

La ViIlarroel

Classe. Sixto Paz

 

Dia: divendres 30 abril i divendres 07 maig
Hora: 20:00
Idioma: Català
Durada: 1h. 30min.

 

Sinopsis:

És a l’escola on es defineix el futur d’una societat? 

Es troben tres adults, una mare, un pare i un mestre, en una aula plena de cadires petites per parlar del futur d’un alumne de 9 anys perquè té dificultats per aprendre. Però al Brian i a la Donna, que s’acaben de separar, no els ha agradat mai l’escola, ni els professors.

A ‘Classe’ assistirem a una reunió explosiva on afloraran diferències de classe, culturals, d’opinió, vitals i emocionals, que canviarà per sempre el futur dels tres personatges que no es posaran d’acord, encara que tots volen el millor pel nen.

L’obra és un retrat de la realitat ple de preguntes sense resposta fet amb humor i tendresa, però que també vol ser un joc amb tres personatges encantadorament comuns, intel·ligents, deliciosos, carregats de raons, d’amor i desamor.

CLASSE és un espectacle de Sixto Paz Produccions en coproducció amb La Villarroel, dirigit per Pau Carrió i amb Pau Roca, Pol López i Carlota Olcina, en escena.

 

Mesures d’accessibilitat: Visita tàctil prèvia, Audiodescripció, Elements tàctils, Interpretació en llengua de signes, Subtitulació, Bucle magnètic i Lectura fàcil. Cal indicar al formulari de compra d’entrades si utilitzeu qualsevol d’aquestes mesures d’accessibilitat. La visita tàctil prèvia es realitzarà 30 minuts abans d’obertura de portes, és a dir, a les 18:30.

 

Programa de mà en lectura fàcil i PDF accessible: Descarrega al següent enllaç.

 

Entrades:

La compra d’entrades es pot fer a través de la pàgina web de La Villarroel en el següent enllaç.
Si sou una entitat i esteu adscrites al programa Apropa Cultura podeu fer la reserva de les vostres entrades a través del portal de l’entitat.
També podeu crear grups a través del correu electrònic simbioticpublics@gmail.com

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Visita tàctil prèvia

La visita tàctil prèvia és una experiència teatral, amb una durada de 30 minuts, que es realitza en les funcions accessibles i la dirigeix l’audiodescriptora de l’espectacle. Aquesta activitat, permet al públic amb discapacitat visual o baixa visió tenir accés a l’escenari i al decorat abans d’una representació. Així els grups participants, poden explorar l’espai, manipular l’atrezzo, el vestuari i conèixer als personatges. Festival Simbiòtic en col·laboració amb BIT Habitat i la Xarxa d’Ateneus de Fabricació, ha creat unes maquetes 3D de l’escenografia dels tres espectacles per poder fer aquest reconeixement.

 

Per tornar a la pàgina de programació de Festival Simbiòtic 2021 clica en el següent enllaç.