Welcome to Festival Simbiòtic   Click to listen highlighted text! Welcome to Festival Simbiòtic

DIA 1: Workshop amb el Teatro de los Sentidos

25/11

Lloc: Aula 3 (Planta 1) Durada: 5 h Horari: 15:30 h – 20:30 h

Preu: 50 € plaça + invitació a un espectacle de l’Escena Simbiòtica (Cal inscripció prèvia al taller)

Talleristes: Patrizia Menichelli i Giovanna Pezzullo (Teatro de los Sentidos)

Workshop amb el Teatro de los Sentidos

Vivim sota la dictadura del món visual però, què seria de la vista sense les experiències olfactives? En aquest workshop descobrirem com el tacte i l’olfacte poden donar cos al sentit de la vista, com reeducar la nostra forma de “veure” i aprendrem a saber escoltar els ulls de la nostra pell. Un taller introductori on es compartirà la recerca dels llenguatges sensorials i poètics.

Els temes que es treballaran al taller són: la tirania de la vista respecte als altres sentits, la recuperació d’un coneixement immediat per part de la intuïció, la memòria del cos, la relació entre imaginar i sentir i la introducció al joc entre el ritual i el misteri.

Formació dirigida a: professionals de les arts escèniques (actors/actrius), professionals de l’accessibilitat comunicativa (intèrprets i audiodescriptors) i a tots aquells interessats en explorar i experimentar la riquesa de la diversitat sensorial.

Envia’ns un mail a weact.assoc@gmail.com amb el teu nom i cognom i el títol de l’espectacle que vols veure amb l’assumpte: TEATRO DE LOS SENTIDOS

(Aforament limitat)

Click to listen highlighted text!