Welcome to Festival Simbiòtic   Click to listen highlighted text! Welcome to Festival Simbiòtic

Visites gratuïtes per a persones amb diversitat visual per les festes majors del barri de Gràcia a Barcelona

Visites gratuïtes per a persones amb diversitat visual

Els propers 17 i 18 d’Agost la veu del audiodescriptor Llorenç Blasi ens guiarà pels carrers replets de colors plastificats, caliu veinal i històries oníriques que vesteixen la Festa Major de Gràcia en un recorregut accessible per a persones amb diversitat visual.

Les passejades, organitzades per Subtil i l’IDM (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat),  començaran dimecres i dijous a les 10 del matí i tindran una durada de dues hores i mitja cadascuna. Durant la visita guiada es podrà gaudir d’una descripció rodorediana del ambient i els guarnits de la Vila de Gràcia, on tots els assistents tindran el privilegi de tocar part de la decoració, acompanyats d’un membre de la comissió de festes.

Per conèixer les belleses efímeres que han construït enguany els veïns dels carrers Verdi, Fraternitat, Llibertat, Motzart, Berga o Joan Blanquernes explicades en directe com un conte realista pots inscriure’t a aquesta activitat gratuïta enviant un email a: subtil@subtil.cat o bé trucant al 620 626 704 / 649 005 207.

Click to listen highlighted text!