fbpx

La companyia EL EJE impulsa l’accessibilitat en el seu nou espectacle teatral.

 

El diumenge 14 i el dimarts 16 de març al Teatre Tantarantana de Barcelona, es presenten dues funcions accessibles de LA SEGONA EVA, l’últim espectacle de la companyia El Eje dirigit per Marta Aran.

LA SEGONA EVA és un encàrrec a Marta Aran, recent guanyadora del Premi MAX com a Millor autora revelació per ‘Els dies mentits’. L’espectacle parla de les dones de fusta, les dones silenciades per totes aquelles actituds on la violència no és física sinó psicològica. Explica com massa sovint, atrevir-se a denunciar públicament una agressió no és el punt i final d’una mala experiència, sinó el punt de partida d’un camí gens fàcil.

“Mai hem volgut fer un teatre només per a les elits culturals, sempre hem desitjat crear i actuar per a tothom”, la funció comptarà amb visita tàctil prèvia (amb inscripció  teatre@tantarantana.com),audiodescripció, subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes.

Aquest ha estat un projecte gràcies al recolzament de la sala Tantarantana, on s’exhibirà LA SEGONA EVA del 10 al 28 de març i a l’associació We Act.

Més informació i entrades.