Welcome to Festival Simbiòtic   Click to listen highlighted text! Welcome to Festival Simbiòtic

La Plataforma Volem signar i escoltar està preparant la primera #signmob de Catalunya

En motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Sordes, el proper dissabte 1 d’octubre a les 10 h del matí s’iniciaran les activitats que, enguany, van sota el lema ‘Som persones sordes: escolta’ns’.

La festa començarà amb una jornada castellera i la lectura del manifest per part dels presidents del Casal de Sords de Barcelona, Francisco Javier Sánchez; el del Centre Recreatiu de Sords de Barcelona, Guillem Carles; i de la Federació de Persones Sordes de Catalunya, Antonio Martínez. Un cop començada la festa, podrem gaudir de la representació de ‘Els Segadors’ per part de CSB i CRC de la interpretació dels nens de la Plataforma volem signar i escoltar de l’adaptació de la cançó ‘Les mans d’Irene”.
Al final de la jornada podrem participar en la flashmob en llengua de signes de la cançó “Junts” de Jordi Ninus en defensa de la llengua de signes catalana i en la reivindicació d’una educació bilingüe (en modalitat oral i LSC) per garantir l’accessibilitat a les aules, tal i com promou la Plataforma Volem signar i escoltar. Les persones sordes i oients que vulguin unir-se a aquesta signmob per recolzar i visibilitzar els drets de les persones sordes podeu inscriure’s a volemsignariescoltar@gmail.com.

Click to listen highlighted text!