fbpx

 

SIMBIÒTIC TALKS

Dia: 10 de Setembre     Lloc: Auditori PRO de Fira Tàrrega     Hora: 11 del matí

We Act Assoc., productora del festival d’arts escèniques accessibles Simbiòtic Festival, porta a Fira Tàrrega l’experiència d’adaptar unespectacle d’arts escèniques per a fer-lo accessible al públic amb diversitat sensorial. Dins les activitats professionals de Fira Tàrrega oferirà la ponència experiencial amb col·loqui participatiu SIMBIÒTIC TALKS, el diumenge 10 de setembre a les 11 h del matí a l’Auditori PRO de la Llotja. L’exposició girarà entorn l’explicació del procés d’adaptació que ha de tenir un espectacle perquè pugui ser gaudit per tothom, incloent-hi el públic amb diversitat sensorial (persones cegues, sordes i sordcegues).

SIMBIÒTIC TALKS obre un pont de diàleg entre l’accessibilitat i l’art

L’activitat estarà moderada per We Act Assoc. (productora de Simbiòtic Festival) i participaran les artistes Ariadna Peya i Clara Peya de la cia. Les Impuxibles, l’audiodescriptor Llorenç Blasi i l’intèrpret de llengua de signes Elia Farrero, que es basaran en la seva pròpia experiència de treball durant la primera edició de Simbiòtic Festival 2016 per adaptar l’espectacle ‘ZIP’. I s’explicaran quines són les diferents mesures d’accessibilitat que ha de tenir un espectacle o un esdeveniment perquè tothom pugui accedir sense trobar-se amb barreres de comunicació que li ho impedeixin.

En definitiva, amb SIMBIÒTIC TALKS, We Act Assoc vol reclamar un llenguatge escènic universal, inclusiu per a tots els públics, donant a conèixer el procés autobiogràfic de producció i adaptació d’un espectacle, els requisits d’accessibilitat tècnica i artística que cal tenir en compte i les oportunitats que es generen a l’hora d’incloure a nous públics per tal de fomentar el treball en comú entre agents culturals, programadors, creadors, institucions i equipaments teatrals.

 


 

INFORMACIÓ

// SIMBIÒTIC TALKS

Dia: 10 de Setembre.

Hora: 11 h del matí.

Lloc: Auditori PRO de la Llotja de Fira Tàrrega.

Activitat en: Castellà / Català i Llengua de Signes Catalana

 

 

CONTACTES

// ORGANITZA

We Act Assoc. 

 Mail: weact.assoc@gmail.com

// AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Les Impuxibles

 Web: http://lesimpuxibles.com/wp/

Llorenç Blasi (audiodescriptor)

   Web: http://llorencblasi.com/

Elia Farrero (intèrpret de LSC)