fbpx

SIMBIÒTIC TALKS

Dia: 16 de Maig      Lloc: Sala de Premsa del Teatre Lliure       Hora: 11 del matí

El proper dimecres 16, de 10 a 13h, dins del cicle NOSaltres tindrà lloc la Jornada “Teatre Inclusiu” al Teatre Lliure de Montjuïc, on participarem amb Simbiòtic Talks, junt a les ponències de Sònia Gainza, directora de la plataforma Apropa Cultura i de Ramon Giné director artístic d’Incursió Social, per tal de generar un debat sobre la inclusió social a les arts escèniques entre professionals del teatre i membres del tercer sector.

Unes arts escèniques per a tothom 

 

Simbiòtic Talks començarà a les 11h i estarà moderada per We Act Assoc. (productora de Simbiòtic Festival) i participaran la dramaturga Lali Àlvarez i l’actor David Teixidó de la cia. LA PùBLICA, l’audiodescriptor Llorenç Blasi i l’intèrpret de llengua de signes Pat Salido, que es basaran en la seva pròpia experiència de treball durant la segona edició de Simbiòtic Festival per adaptar l’espectacle ‘Barcelona (contra la paret)’. 

Amb aquesta activitat, We Act Assoc. vol reclamar un llenguatge escènic universal, inclusiu per a tots els públics, donant a conèixer el procés autobiogràfic de producció i adaptació d’un espectacle, els requisits d’accessibilitat tècnica i artística que cal tenir en compte i les oportunitats que es generen a l’hora d’incloure nous públics.

Xerrades sobre art i inclusió accessibles en LSC

+ INFORMACIÓ sobre el cicle NOSaltres >>

 

INFORMACIÓ

// SIMBIÒTIC TALKS

Dia: 16 de Maig.

Hora: 11 h del matí.

Lloc: Sala de premsa del Teatre Lliure de Montjuïc.

Activitat en: Castellà / Català i Llengua de Signes Catalana.

 

CONTACTES

// ORGANITZA

We Act Assoc. 

 Mail: weact.assoc@gmail.com

// AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Cia. LAPùBLICA

 Lali Àlvarez (dramaturga i directora) i David Teixidó (actor)

Llorenç Blasi (audiodescriptor)

   Web: http://llorencblasi.com/

Pat Salido (intèrpret de LSC)