fbpx

Els pinzells de Kelly Arrontes donen un altre punt de vista a Simbiòtic Festival 2017 que, sota el lema “Tots som animals simbiòtics”, s’instal·la a la Nau Ivanow del 1 al 3 de desembre per germinar i oferir unes arts escèniques inclusives, accessibles i adaptades per a tothom dins del circuit contemporani d’arts en viu de Barcelona.

El terrat de la Nau Ivanow, durant el mes d’Agost va començar a nodrir l’ecosistema simbiòtic amb el pas de la pintora Kelly Arrontes. El cartell que presenta la segona edició de Simbiòtic Festival va ser fruit de la simbiosi de l’Equip Simbiòtic amb l’artista, que ha volgut regalar a tots els simbiòtics la seva peculiar visió sobre la simbiosi en l’art, amb sis làmines de colors vius i formes explosives que representen l’efervescència de la inclusió del col·lectiu amb diversitat sensorial a la vida cultural de les arts escèniques. Durant el procés de creació, l’equip Simbiòtic va enregistrar les seves converses amb Kelly i el seu treball perquè tothom que ho desitgi pugui conèixer a fons el perquè de la imatge de Simbiòtic Festival 2017.

“Simbiosis amb Kelly Arrontes” és el fruit d’aquestes gravacions, un curt documental que pretén apropar a l’artista simbiòtica a l’espectador i que es podrà veure durant tot el festival a Espai 30, juntament amb les làmines que han donat cos al cartell d’enguany. En aquest espai també es podrà veure l’exposició estàtica “Algo más que retratos y otras obras” de la pintora Arrontes que, amb un 10% de visió. L’exposició planteja una retrospectiva de tota la seva obra, des de les emocions més abstractes als colors i les formes realistes i pures; on trobar de retrats a humans, animals, emocions… passant pel retrat i l’abstracte de les seves tintes, aquarel·les i acríliques més radiants.

Simbiòtic Festival, que compta amb totes les mesures d’accessibilitat perquè tothom pugui accedir  total autonomia i llibertat a les activitats que planteja, posarà a l’abast d’entitats o grups de persones amb diferents tipus de diversitats la possibilitat de fixar una visita guiada per l’Equip Simbiòtic de voluntaris (formats en mediació i acompanyament de persones amb diversitat)  escrivint un email a l’adreça weact.assoc@gmail.com per reservar.