fbpx
La crida “Tots som animals simbiòtics” suma la simbiosis de professionals del doblatge i el teatre a la 2a edició del festival d’arts escèniques accessibles

El dissabte 18 de novembre a la sala Andy Warhol de la Nau Ivanow, la segona edició de Simbiòtic Festival farà un tastet del que esdevindrà de l’1 al 3 de Desembre a la Nau Ivanow i l’Espai 30. Amb l’espectacle-recital de radioteatre “Si ens pregunten per què vam morir” de la cia. Veus Humanes, adaptat amb totes les mesures d’accessibilitat, dóna el tret de sortida el festival. La companyia està formada per professionals del món del teatre i el doblatge com Eva M. Luch, Isa Mateu, Toni Foretza i Ramón Canals, entre altres, també coneguts per haver posat veu a personatges del cinema com Jane de la pel·lícula ‘On the road’; Adrien de ‘Amelie’ i Frankie Stout de la ‘Dolce Vita’… que col·laboraran al festival amb una interpretació sobre la Guerra Mundial basada en les poesies d’Apollinaire, Brooke, Thomas… i molts altres poetes romàntics que van combatre a trinxeres i a la rereguarda durant la Gran Guerra.

El festival itinerant d’arts escèniques accessibles de Barcelona torna per promoure les simbiosis creatives i normalitzar l’oferta d’arts escèniques accessibles i inclusives dins de l’escena teatral contemporània, professionalitzant aquest sector cada cop més efervescent i necessari. Sota la crida “Tots som animals simbiòtics” la darrera edició de Simbiòtic vol crear unions entre artistes, professionals de l’accessibilitat, membres del 3r sector i amants de les arts escèniques per tal de teixir un ecosistema accessible per a les persones amb diversitat sensorial, que aboleixi les barreres comunicatives i que integri les capacitats de tothom a les arts en viu de la nostra ciutat.

Després de realitzar la primera simbiosi amb la pintora Kelly Arrontes -autora del quadre que enguany vesteix la imatge de Simbiòtic Festival-, l’associació Veus Humanes és suma a les simbiosis creatives oferint gratis l’espectacle a tots els animals simbiòtics que vulguin explosionar l’escena cap al color de la diversitat.