fbpx

Movistar Simbiòtic Festival a Fira Tàrrega 2016

Idees per construïr unes arts escèniques accessibles

We Act Assoc. participarem en les activitats professionals de Fira Tàrrega, on exposarem ‘Idees per construir arts escèniques accessibles’ a partir de la presentació de la primera edició de Movistar Simbiòtic Festival.

El 10 de setembre, a les 16:10h, l’equip de producció de Movistar Simbiòtic Festival estarem a la Llotja de Fira Tàrrega exposant els diferents mecanismes d’adaptació que actualment es poden fer servir per fer accessibles les obres escèniques al col·lectiu de persones amb diversitat sensorial. Durant 20 minuts, tots els artistes, productors i gestors culturals acreditats com a professionals a la fira que ho desitgin podran acudir a una explicació vivencial i teòrica de com generar, des de l’inici del procés creatiu, espectacles que puguin ser gaudits per tots els públicsper tothom.

Amb aquesta petita aportació a Fira Tàrrega 2016, We Act Assoc. comença una campanya de sensibilització i conscienciació entre els agents culturals per a la creació de nous públics i noves formes de concebre les arts escèniques, on la inclusió i l’adaptabilitat suposen eixos de treball fonamentals per a la supressió de les barreres que sovint impedeixen que les persones amb diversitat sensorial puguin gaudir i participar en la vida cultural i artística amb total autonomia i llibertat.