Welcome to Festival Simbiòtic   Click to listen highlighted text! Welcome to Festival Simbiòtic

Cartell-de-les-festes-majors-de-sants-activitats-inclusives-a-Barcelona-

Contes sensorials, espectacles adaptats i passejades audiodescrites

Del 20 al 28 d’Agost els carrers de Sants s’ompliran de revetlles i activitats culturals per celebrar la Festa Major, una festa que, desprès de tres anys, va sumant activitats inclusives perquè les puguin gaudir tots els públics.

El dilluns 22 de 17 a les 19h tindrà lloc la passejada audiodescrita pels carrers engalanats de màgia i ficció, a càrrec de Subtil i Llorenç Blasi, per donar el tret de sortida a les diferents propostes accessibles que ofereix la festa. A l’endemà els contes inclusius  dinamitzaran la tarda, de 17 a 18:30 seran els encarregats de fer-nos viure unes històries formidables en un món ple de vivències i percepcions diverses que ens aproparan a l’essència dels nostres sentits. Mentre que al parc de l’Espanya Industrial els nens entre 0 i 6 anys podran participar al taller que hi haurà La Carpa del ‘Tata Inti’, on els més petits investigaran els seus sentits amb el joc creatiu de ‘La Panera dels tresors Gegant’. També hi hauran altres activitats inclusives que pots consultar en aquest programa de en aquest programa de festes.

Anima’t a participar en les activitats inclusives i accessibles de la Festa Major de Sants, organitzades per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, per fer partícep la diversitat de la ciutadania que fa activa la cultura de la nostra ciutat.

Click to listen highlighted text!