fbpx

La Festa Major de Sants, que esdevindrà fins el diumenge 27, comptarà amb activitats culturals accessibles i inclusives pels col·lectius de persones amb diversitat sensorial promogudes pel districte de Sants Montjuïc, la comissió de festes del barri i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Avui, dilluns 21 tindrà lloc la visita audiodescrita pels carrers guarnits de la Festa Major de Sants. L’audiodescriptor Llorenç Blasi aproparà els decorats de la festa major a les persones amb diversitat visual assistents, que també podran gaudir d’una descoberta tàctil i parlar amb els membres de la comissió de festes per tal de conèixer de ben a prop de la temàtica que vestirà cada carrer.
L’activitat tindrà lloc de 17 a 19 h i començarà a la plaça Bonet i Muixí, davant les escales de l’església de Santa Maria. Us recomanem reservar la vostra plaça a aquesta passejada accessible gratuïta enviant un email a subtil@subtil.cat o als telèfons 649005207 / 620626704.

El carrer Papin, en col·laboració amb l’Associació Catalana pro Persones afesta-major_2mb Sordceguesa. APSOCECAT, comptarà amb materials videodescriptius per afavorir la ubicació de les persones amb diversitat sensorial al carrer i la comprensió dels diversos elements de decoració i una activitat per apropar-nos al món de les persones amb sordceguesa.

I també hi hauran espectacles, tallers i altres activitats culturals que comptaran amb intèrprets de llengua de signes catalana i altres mesures d’accessibilitat. Pots consultar-les totes a la web: http://www.festamajordesants.net/