fbpx

“EL QUE UN COS POT” TALLER INCLUSIU D’INVESTIGACIÓ TEATRAL
“I el fet és que ningú, fins ara, ha determinat el que pot el cos” Spinoza, Ètica, part III, proposició II, escolio

Taller per artistes amb i sense discapacitat en el qual investigarem sobre el cos com a espai de creació en el treball en escena. El cos com a punt de partida tant com a lloc per descobrir:

On són els nostres territoris inexplorats? Al mapa que podríem ser on està escrit, “aquí hi ha dracs”? Explorarem qui som com a artistes des del que els nostres cossos poden fer, des del que ens expliquen els nostres sentits, des del que cada cos recorda, el que cada cos sap. Els nostres cossos, irrepetibles, únics, lloc de trobada amb el món i els altres, les altres.

 

Més informació

Descripció
“El que un cos pot” és un taller inclusiu d’investigació teatral que a través del joc i experiències artístiques busca generar un espai de treball artístic i creatiu sense barreres que generi complicitats i sinergies.

A qui va dirigit
Artistes, creadores, actrius, ballarines, titellaires, performers, narradores orals, dramaturgues, directores, i afins amb capacitats diverses.

Breu introducció
Magda Labarga i Laila Ripoll són les directores i co-autores de l’espectacle inclusiu “Cáscaras vacías”, co-produït pel CDN i LAZONA. Aquest projecte és el resultat de quatre anys de treball en un taller inclusiu d’investigació teatral al festival Una Mirada Diferente de Madrid. Des d’aquest punt de partida Magda Labarga i Laila Ripoll arriben a Simbiòtic Festival 2018 per impartir el taller ‘El que un cos pot”.

Docents
Magda Labarga i Laila Ripoll.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dies
del 26 al 30 de novembre

Horari
16:00 – 20:00

Espai
Institut del Teatre (Barcelona)

Dirigit a
Un màxim de 20 artistes amb capacitats diverses. (Aforament limitat)

Necessitats
Els que participin han d’acudir amb roba de treball, còmoda i elàstica

Docents
Magda Labarga i Laila Ripoll

Preu
120€

Inscripcions
Omple aquest formulari inscripcions obertes fins al 21 de Novembre.

 

Docents_

Laila Ripoll
És dramaturga i directora, sòcia fundadora de Producciones Micomicón. Dins de la seva trajectòria professional la trobem dirigint que han passat pel Centre Dramàtic Nacional, la Companyia Nacional de Teatre Clàssic o el Festival de Mèrida, entre molts altres. És autora de més d’una vintena de textos dramàtics que s’han traduït a l’àrab, euskera, francès, gallec, grec, hongarès, anglès, italià, japonès, portuguès i romanès. Ha rebut el Premi Nacional de Literatura Dramàtica, el Max, l’Homenatge de la Mostra d’Autors Contemporanis o el Ciutat de Palència.

Magda Labarga
Narradora oral, directora i autora. Conta històries des de 1992. Participa en festivals de narració oral i teatre a Espanya, Perú, Colòmbia, Costa Rica, Argentina, Mèxic, Xile, Cuba i Portugal. Des de 2013 col·labora amb el festival Una Mirada Diferente que es realitza al Centre Dramàtic Nacional amb diferents projectes artístics inclusius. El 2009 rep el Primer Premi SGAE de Teatre Infantil i Juvenil per la seva obra “Lluny”, que publiquen Anaya i Edicions Autor a 2010.