fbpx

20525693_1564135230304353_8815272724620242312_nAquest agost, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat promou diferents activitats accessibles dins del marc d’activitats programades a la Festa Major de Gràcia, oferint “La Festa Inclusiva” per tal d’apropar la màgia i el caliu de les festes de la Vila de Gràcia a tothom.

L’empresa catalana de serveis per a l’accessibilitat comunicativa Subtil serà l’encarregada d’organitzar les activitats accessibles dirigides a persones amb diversitat visual de la mà de l’audiodescriptor Llorenç Blasi. Per 4t any consecutiu, els carrers guarnits passen a ser accessibles pels ulls de la pell de les persones cegues gràcies a l’audiodescripció i la descoberta tàctil guiada pels veïns de la comissió de Festes.
El dijous 17 d’agost tindrà lloc la primera visita audiodescrita a Gràcia, amb una aproximació al fet casteller que conduiran els mateixos castellers de la Vila de Gràcia. La passejada s’iniciarà a la plaça de la Vila de Gràcia, davant de la seu del Districte (a les 10:00 h) i passarà pel carrer Mozart, Fraternitat de Dalt i de Baix. Mentre que el divendres 18 d’agost a les 18 h esdevendrà, per primer cop en la programació de les Festes de Gràcia, una visita audiodescrita al refugi antiaeri de laplaça del Diamant. Us recomanem reservar la vostra plaça, a les visites audiodescrites gratuïtes citades,enviant un email subtil@subtil.cat o trucant als telèfons 649005207 o 620626704.

Tanmateix, el matí de divendres també hi haurà la possibilitat de gaudir d’un itinerari històric pel barri adaptat per a persones amb diversitat auditiva. L’activitat començarà a les 10:30h i comptarà amb servei d’interpretació amb llengua de signes (LSC) i emissores FM.
A més, dijous CRECUSOR  oferirà el taller “Parlem amb les mans”, de 10 a 13 h, perquè tothom que vulgui pugui conèixer la llengua de signes, i la cia. Un viatge Sensorial presentarà el seu conte – taller “Xocolata Paint” de 18:30 h a 20h al Espai d’en Joanic, mentre que la plaça de les Dones del 36 serà un altre dels espais que oferirà espectacles i activitats adaptades en LSC durant la festa.

Us animem a consultar la programació de la Festa Inclusiva de Gràcia, oberta a tots els tipus de diversitats que configuren la nostra societat, en aquesta web: https://goo.gl/fw2XSX