fbpx

Noves formacions teatrals,
nous professionals a escena

Un teatre que utilitza la diferència com a pretext

 

We Act Assoc, impulsora del Simbiòtic Festival, proposa un segon taller inclusiu d’investigació teatral amb la intenció de generar un espai de treball creatiu sense barreres que generi complicitats i sinergies a través de l’experiència artística. Amb aquesta acció, l’entitat segueix reivindicant l’eliminació de barreres físiques i comunicatives a les aules i als espais de creació i exhibició d’arts escèniques.

Sinergies entre el tu i el jo” és una formació dirigida per les creadores Xantal Gabarró i Andrea Madrid on s’abordarà com cada cos individualment i els nostres cossos en col·lectiu afronten conceptes i pràctiques, moviments i idees. I, sobretot, com trobar l’oportunitat artística en allò que ens donen aquests cossos conjugats, aquests nosaltres efímer.

La Nau Iwanow serà l’espai on es desenvoluparà aquest taller gratuït dirigit a 20 artistes amb i sense discapacitat les tardes de l’11 al 15 de març. Totes les creadores, actrius, ballarines, titellaires, performers, narradores orals, dramaturgues, directores, i afins amb capacitats diverses interessades poden inscriure’s fins al 4 de març en aquest formulari.

El taller forma part del procés de creació de “Unlimited Ref. Nº1 una producció de teatre documental inclusiva i accessible que We Act Assoc. emprèn aquest 2019 amb el suport del programa ‘Art For Change’ d’Obra Social la Caixa.