fbpx

cartell convocatòria artística Movistar Simbiotic Festival

Movistar Simbiòtic Festival obri convocatòria artística per a la primera edició del festival.

Movistar Simbiòtic Festival busca espectacles contemporanis de qualitat per programar a la mostra multidisciplinar d’arts escèniques accessibles que oferirà el 27 de novembre, a la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Del 8 de Juny fins al 15 de juliol, l’equip de producció de Movistar Simbiòtic Festival posa en marxa una crida a totes les companyies professionals que comptin amb espectacles multidisciplinars que estimulin directament els cinc sentits, que siguin accessibles o bé fàcilment adaptables per ser rebuts i gaudits pel col·lectiu de persones amb diversitat sensorial.

Amb aquesta convocatòria, Movistar Simbiòtic Festival pretén atraure a aquells creadors que vulguin explorar la construcció de nous llenguatges artístics que afavoreixin el lliure accés i participació del col·lectiu amb diversitat sensorial en el desenvolupament d’unes arts escèniques contemporànies accessibles. Per dur a terme aquesta democratització en els patis de butaques dels espais escènics, la producció del festival, facilitarà els recursos humans i tecnològics necessàris per fer accessibles des d’una vessant creativa, les peces artístiques que hagin sigut escollides.

Des de l’organització del festival s’escolliran els espectacles evaluant la qualitat i l’interès artístic que tingui cada proposta, amb l’ajut de l’Obrador Internacional de dramatúrgia /Sala Beckett. Abans de concloure el mes de juliol, Movistar Simbiòtic Festival es posarà en contacte amb totes les companyies que hagin participat en la convocatòria, via e-mail, per comunicar si han estat seleccionades o no per participar en la primera edició del festival.