fbpx

L’ART TAMBÉ ÉS CEC

Dia: 16 Juny · Lloc: Auditori CaixaForum Barcelona · Entrada: 12 euros anticipada

L’ART TAMBÉ ÉS CEC és un acte solidari que promou un art inclusiu i que esdevindrà el divendres 16 de Juny a l’Auditori del CaixaForum Barcelona per reivindicar els formats artístics i culturals accessibles pel col·lectiu de persones amb discapacitat visual. L’acte que organitza l’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 amb el suport de la productora d’arts escèniques accessibles We Act Assoc., comptarà amb les actuacions del Prostíbulo Poético, El Sobrino del Diablo i un recital de lectures de poemes en Braille pels socis de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya.

L’ART TAMBÉ ÉS CEC serà una sincera manifestació d’amor, art, erotisme i humor a través de la literatura, la performance, la música en viu i el monòleg.

Convidem als barcelonins a manifestar el seu amor per l’art inclusiu i solidari participant en L’ART TAMBÉ ÉS CEC on els beneficis aniran destinats a dos projectes per a la prevenció de la ceguesa a la zona del Chad (Àfrica) que es desenvolupen des de la “Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre que neix l’any 2008 a Barcelona, amb la voluntat de crear projectes propis locals i internacionals, per poder oferir servei oftalmològic a persones amb discapacitat visual sense recursos.


PROGRAMACIÓ

Dia: 16 Juny · Lloc: Auditori CaixaForum Barcelona · Entrada: 12 euros anticipada

PROSTÍBULO POÉTICO. Happening poètic

Sota l’aparença d’un bordell fantàstic de principis de segle, les poetes venen els seus versos al públic assistent un cop han estat presentades per la Madame que, ens descriurà: Com han anat arribant fins allà? En quines condicions? Què els diferencia de la resta de les seves companyes? Poesia inèdita en estat pur. Irreverència. Desvergonyiment. Joc de complicitat. Reivindicació de l’acte íntim de recitar. Pot ser divertida i excitant la poesia tot descobrint el costat més fosc o aturmentat d’una ànima?

SOBRINO DEL DIABLO. Monòleg musical

El Sobrino del Diablo presenta “Cinc trucs per lligar amb la cultura”, un monòleg musical on el Sobrino del Diablo, Juan Gómez González, amb la seva guitarra, la seva teatralitat i el seu àcid sentit de l’humor ens ensenyarà com l’art, igual que l’amor, també és cec. Es tracta d’un show compost per cinc cançons amb el seu corresponent monòleg introductori en què l’autor farà una oda a l’amor, la literatura, la música i la cultura. Vols saber què tenen en comú Homer, Borges, Cervantes, Valle – Inclán, Beethoven, les pintures negres de Goya i Stevie Wonder?


El preu de les entrades és de 12 euros i només es podran comprar de forma anticipada a través de la plataforma online Entradium.com o de forma presencial a l’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3, al carrer cardenal del Reig, 32 (Barcelona). Si sou dels que voleu recolzar els projectes que milloren les condicions de vida de les persones amb discapacitat visual sense recursos als països subdesenvolupats podeu fer DONACIONS al següent enllaç Paypal de l’Associació de Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3, des d’on un cop passada la gala, s’enviaran els fons recaptats a la “Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera”.

Us recordem que per cada donació que feu, us desgravareu un 75% i que podeu demanar el vostre CERTIFICAT DE DONACIÓ al mail info@b1b2b3.org.


INFORMACIÓ

CONTACTES

//L’ART TAMBÉ ÉS CEC

Dia: 16 de Juny 2017

Hora: 20.00 h

Lloc: Auditori del CaixaForum Barcelona

Direcció: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, Barcelona

//ENTRADES

Preu: 12 euros  (entrades anticipades)

Venda d’entrades online: Entradium.com

Venda d’entrades: Associació Discapacitat Visual Catalunya

C/ Cardenal Reig, 32, 08028 Barcelona

Tel.: +34 93 447 04 04

Mail: info@b1b2b3.org

//DONACIONS

Paypal: Clica aquí.

//PREMSA I PRODUCCIÓ

We Act Assoc.

Mail: weact.assoc@gmail.com

//PROMOTOR

Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3

Tel: +34 93 447 04 04

Mail: info@b1b2b3.org

Web: www.b1b2b3.org

 

 


Els beneficis aniran destinats a:

Promotor:

Producció:

Hi col·labora: