fbpx

La companyia EL EJE  i el Teatre Tantarantana impulsen amb We Act l’accessibilitat en el seu nou espectacle teatral

 

El dissabte 13 i diumenge 14 de març al Teatre Tantarantana de Barcelona, es presenten dues funcions accessibles de LA SEGONA EVA, l’últim espectacle de la companyia El Eje dirigit per Marta Aran.

“Mai hem volgut fer un teatre només per a les elits culturals, sempre hem desitjat crear i actuar per a tothom”, la cia El Eje i el Tantarantana han treballat l’accessibilitat amb We Act i les funcions comptaran amb visita tàctil prèvia (amb inscripció  teatre@tantarantana.com), audiodescripció, subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes.

LA SEGONA EVA és un encàrrec a Marta Aran, recent guanyadora del Premi MAX com a Millor autora revelació per ‘Els dies mentits’. L’espectacle parla de les dones de fusta, les dones silenciades per totes aquelles actituds on la violència no és física sinó psicològica. Explica com massa sovint, atrevir-se a denunciar públicament una agressió no és el punt i final d’una mala experiència, sinó el punt de partida d’un camí gens fàcil.

Aquest ha estat un projecte iniciat a la companyia EL EJE i impulsat i implementat pel Teatre Tantarantana com a coproductors de l’espectacle i com a sala exhibidora. Aquest ha sigut un primer pas per ser un teatre 100% accessible i, a partir d’aquesta col·laboració es podrà oferir sempre un reforç auditiu a través de bucle magnètic o auriculars en tots els espectacles de la programació i la opció de continuar fent funcions accessibles sempre que una companyia adapti el seu espectacle a aquesta forma.

Més informació i entrade en el següent enllaç.

 

 

Informació pràctica:

Dissabte 13 de març 2021 a les 20:00
Espai: Teatre Tantarantana – Sala Baixos 22
Direcció: C/ De les Flors, 22 (Barcelona)
Durada: 80 minuts sense entreacte
(!) COMPRAR ENTRADA (Descompte del 50% amb la targeta acreditativa de discapacitat)

Diumenge 14 de març 2021 a les 18:30
Espai: Teatre Tantarantana – Sala Baixos 22
Direcció: C/ De les Flors, 22 (Barcelona)
Durada: 80 minuts sense entreacte
(!) COMPRAR ENTRADA (Descompte del 50% amb la targeta acreditativa de discapacitat)

(*) Les Files de la 1 a la 6 estan reservades per públic amb diversitat auditiva o Sord i cec o amb baixa visió.

Les funcions comptaran amb: Audiodescripció, visita tàctil prèvia (amb inscripció a teatre@tantarantana.com), subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes. (!) EL TEATRE NO ÉS ACCESSIBLE PER PERSONES AMB CADIRES DE RODES.